The Pirouettes of Life


Rol gespeeld korte film van José Bibián met Tineke Dini Reinderink, Andres Beukers, Indira Flipse & Anne-Sophie Martina (ballerina).

Read More

Enactus Bordspel Klimaatjes


In het promotiefilmpje voor Bordspel Klimaatjes speelde ik de rol van Minister President. Bordspel Klimaatjes maakt duurzaamheidsonderwijs leuk en leerzaam! Spelenderwijs leren kinderen tussen de 10 en 14 jaar over duurzaamheid en klimaatverandering met het interactieve en educatieve bordspel + bijbehorende app. Zo maken we de komende generatie klaar voor een klimaatneutrale toekomst!

Read More

Week van de Mediawijsheid – TMI


De landelijke campagne Week van de Mediawijsheid vraagt aandacht voor media en gezondheid, met als kernvraag: Hoe zorg je voor een gebalanceerd online leven? TMI Academy ontwikkelde de tool ‘De Harde Schijf van 5’ en maakte een campagnevideo waarin ik een rol mocht spelen.  

Read More

Korte film: De oorlogshond


Short gemaakt door kinderen uit Zeist voor het Unica Jongeren Filmfestival 2019. CAST Anne: FLORELISE SPEK Floris: MIKE NIJDAM Tommy: TIMO VAN DER SLOOT Margriet: FLOOR VAN DER TORN Roosje: SILKE VAN DER TORN Susan: MICHAELA OOSTINDIE Jordi: DAAN VAN DER EIJK Opa: HENK DONSELAAR Hond: CAMERON Regie: MILAN NIJDAM Director of photography: JENS SMEETS

Read More

P.E.T.S. project (lesprogramma)


Voor het P.E.T.S. project heb ik geacteerd in van de promotiefilmpjes. P.E.T.S is een lesprogramma over pesten bedoeld voor zowel basis- als middelbare scholen. P.E.T.S staat voor Probeer Eens Te Stoppen of een pets om wakker geschud te worden en een stukje bewustwording op gebied van pesten. Kijk voor meer info over dit project op

Read More

Speelfilm Jacob (trailer)


Meegespeeld in de trailer voor de speelfilm Jacob. Geproduceerd door Video Concepts. Kijk op www.jacobdefilm.nl voor meer informatie over de film. Bekijk de trailer:

Read More

Bedrijfsfilm Deliflor


Een tijdje geleden heb ik mogen meewerken aan een bedrijfsfilm voor Deliflor. De productie is verzorgd door Video Concepts.   Bekijk hier de volledige video:

Read More